• +386 059 336 800
  • info@opf.si

Pisarna

PISARNA


Direktor pisarne, odvetnik Mirko Filipović, je svojo pravno pot po diplomi na Pravni fakulteti v Ljubljani začel kot pripravnik pri Odvetniku Dolesu iz Domžal. V okviru tega pripravništva je sočasno opravljal tudi pripravništvo na sodišču. V odvetništvu se je srečal s številnimi pravnimi izzivi na področju civilnega, gospodarskega, upravnega in insolvenčnega prava. V okviru pripravništva na sodišču, pa je pridobil vpogled v način razmišljanja in delovanja sodnega sistema. V obdobju pripravništva je opravil tudi izpit za zastopnike za modele in znamke pred Uradom za intelektualno lastnino in kasneje tudi izpit za upravitelja v insolvenčnih postopkih. Z dodatnim teoretičnim znanjem je odvetnik povečal vrednost odvetniški pisarni na področju insolvenčnega prava in prava intelektualne lastnine.

Po opravljenem pravosodnem izpitu se je dne 18.4.2013 vpisal v imenik odvetniških kandidatov, ter pri Odvetniku Dolesu opravil še kandidaturo do 2.7.2015, ko se je vpisal v imenik odvetnikov, ter ustanovil odvetniško pisarno v Domžalah. Zaradi povečanih potreb poslovanja se je skupaj s sodelavci preselil v Ljubljano, kjer deluje še danes in sicer kot direktor in odvetnik v Odvetniški pisarni Filipović.

 

PREDSTAVITEV


V Odvetniški pisarni Filipović pravno svetujemo, zastopamo in zagovarjamo stranke pred sodišči in drugimi državnimi organi, sestavljamo listine in zastopamo stranke v njihovih pravnih razmerjih. Pri tem dajemo poudarek na sodobnem znanju, kvaliteti, osebnem pristopu in dolgotrajnem zadovoljstvu strank. Zato zaposlujemo pravne strokovnjake z različnih pravnih področij, ki so usposobljeni tako, da lahko obvladujejo širok nabor pravnih izzivov in vzpostavijo tesen poslovni odnos s strankami. Strankam zagotavljamo dobro izkušnjo ob stiku s pravnim problemom.

Naše stranke nas lahko kontaktirajo in se dogovorijo za termin sestanka v naši pisarni po telefonu ali po elektronski pošti. V primeru, da nas kontaktirajo po elektronski pošti, pošljejo kratek opis problema s svojimi podatki (ime in priimek, telefonska številka) na elektronski naslov: info@opf.si ali nas pokličite na telefon +386 059 336 800 in se naročite na sestanek. Že na prvem sestanku v naši odvetniški pisarni se lotimo reševanja pravnega problema, zaradi katerega je stranka poiskala našo pomoč.